Thông tin Call of Duty: Mobile

Call of Duty: Mobile APK

 

Video giới thiệu Call of Duty: Mobile

Chú ý: Game hiện chỉ chơi được tại các nước sau (North, South America, Europe)
Bạn phải cài VPN lên điện thoại để fake IP ra nước ngoài mới chơi được nhé

Chiến đấu trên các bản đồ nhiều người chơi mang tính biểu tượng và chơi các chế độ yêu thích của người hâm mộ khi bạn cố gắng trở thành người giỏi nhất thế giới trong Callision Duty®: Mobile!

CHƠI ICONIC GỌI CÁC CHẾ ĐỘ TRÒ CHƠI

Nền tảng của Call of Duty®: Mobile là trò chơi nhiều người chơi trực tiếp. Trong Call of Duty®: Mobile, bạn sẽ chơi một số bản đồ và chế độ cổ điển từ các thương hiệu Call of Duty®, bao gồm Call of Duty®: Black Ops và loạt Modern Warfare® gốc. Nhiều người chơi chỉ là khởi đầu. Trong những tháng tới, hãy theo dõi các bản cập nhật về các chế độ trò chơi bổ sung bao gồm trải nghiệm Call of Duty® Battle Royale độc ​​đáo.

TÙY CHỈNH TUYỆT VỜI CỦA BẠN

Khi bạn chơi Call of Duty®: Mobile, bạn sẽ kiếm được và mở khóa các nhân vật, vũ khí, trang phục, biểu tượng và mảnh ghép khác nhau từ vũ trụ Call of Duty® có thể được sử dụng để tùy chỉnh tải của bạn.

CHƠI TRÒ CHƠI VÀ CẠNH TRANH

Sử dụng các kỹ năng của bạn để vươn lên dẫn đầu trong Chế độ xếp hạng cạnh tranh hoặc giành giải thưởng Bang trong trò chơi khi bạn chơi với bạn bè.

BUILT VÀ TỐI ƯU HÓA CHO DI ĐỘNG

Phần tốt nhất? Call of Duty: Mobile là trò chơi miễn phí! Trải nghiệm game bắn súng góc nhìn thứ nhất Call of Duty® đến với điện thoại di động với đồ họa và trò chơi tuyệt vời mà người hâm mộ chắc chắn sẽ yêu thích.
Có những gì nó cần để cạnh tranh với tốt nhất? Tải xuống Call of Duty®: Mobile ngay bây giờ!
Giới thiệu

LƯU Ý: Call of Duty®: Mobile hiện đang ở giai đoạn Beta kín sớm ở một số quốc gia được chọn và chúng tôi đang nỗ lực cải thiện trải nghiệm trò chơi bằng cách liên tục sửa lỗi và thêm nội dung bổ sung cho người chơi.

Chúng tôi hoan nghênh mọi phản hồi trong quá trình trải nghiệm của bạn để cải thiện trò chơi. Để cung cấp phản hồi, trong trò chơi, hãy đi tới> Cài đặt> Phản hồi> Liên hệ với chúng tôi.
Theo dõi để cập nhật! —> profile.callofduty.com/cod/registerMobileGame

Giới thiệu

Kết nối Internet là cần thiết để chơi trò chơi này.

Xin lưu ý ứng dụng này chứa các tính năng xã hội cho phép bạn kết nối và chơi với bạn bè và thông báo đẩy để thông báo cho bạn khi các sự kiện thú vị hoặc nội dung mới đang diễn ra trong trò chơi. Bạn có thể chọn sử dụng các tính năng này hay không.
Activision không đảm bảo về tính khả dụng của các tính năng ứng dụng hoặc chơi và có thể sửa đổi hoặc ngừng các dịch vụ theo quyết định của mình mà không cần thông báo trước.

Fight across iconic multiplayer maps and play fan-favorite modes as you strive to be the best in the world in Activision’s highly-anticipated Call of Duty®: Mobile!

PLAY ICONIC CALL OF DUTY GAME MODES

The foundation of Call of Duty®: Mobile is heart-pumping head-to-head multiplayer. In Call of Duty®: Mobile you will play several classic maps and modes from across Call of Duty® franchises, including Call of Duty®: Black Ops and the original Modern Warfare® series. Multiplayer is just the start. Over the coming months, stay tuned for updates on additional game modes including a unique Call of Duty® Battle Royale experience.

CUSTOMIZE YOUR UNIQUE LOADOUT

As you play Call of Duty®: Mobile you will earn and unlock various iconic characters, weapons, outfits, scorestreaks, and pieces of gear from the Call of Duty® universe that can be used to customize your loadouts.

COMPETITIVE RANKED PLAY AND CLANS

Use your skills to rise to the top in competitive Ranked Mode, or win Clan in-game prizes as you play with friends.

BUILT AND OPTIMIZED FOR MOBILE

Best part? Call of Duty: Mobile is free-to-play! The Call of Duty® first-person shooter experience comes to mobile with superior graphics and gameplay fans are sure to love.
Have what it takes to compete with the best? Download Call of Duty®: Mobile now!

NOTE: Call of Duty®: Mobile is currently in early Alpha in select countries, and we are working to improve the game experience by continuously fixing bugs and adding additional content for players.

We welcome any feedback during your experience to improve the game. To give feedback, in-game go to > Settings > Feedback > Contact Us.
Subscribe for Updates! —> profile.callofduty.com/cod/registerMobileGame

Internet connection is required to play this game.

Please note this app contains social features that allow you to connect and play with friends and push notifications to inform you when exciting events or new content are taking place in the game. You can choose whether or not to utilize these features.

Activision makes no guarantee regarding the availability of app features or play and may modify or discontinue services in its discretion without notice.

© 2019 Activision Publishing, Inc. ACTIVISION, CALL OF DUTY BLACK OPS, CALL OF DUTY MODERN WARFARE and CALL OF DUTY are trademarks of Activision Publishing, Inc. All other trademarks and trade names are the properties of their respective owners. By downloading, installing or using this App, you agree to Activision’s privacy policy and terms of use, as may be updated by Activision from time to time. Please visit https://www.activision.com/legal/privacy-policy to view Activision’s privacy policy and https://www.activision.com/legal/terms-of-use to view Activision’s terms of use.

App Name Call of Duty: Mobile v1.0.12
Genre Game Hành Động, Games
Size60 MB - 1GB
Latest Version1.0.12
Get it On Google Play
Update2020-04-26
Rating4,4
Installs100.000.000+

Tương tự Call of Duty: Mobile

MP3 Player

MP3 Player 3.5.1

Version 3.5.1

Developer

Uploaded 2020-02-14

Filesize 5.2 MB

The House HD  APK

The House HD

Version

Developer

Uploaded 2018-07-25

Filesize

Beach Buggy Racing 2

Beach Buggy Racing 2 1.4.2

Version 1.4.2

Developer

Uploaded 2019-08-08

Filesize 115.9 MB

Cricket World Tournament Cup  2020: Play Live Game

Cricket World Tournament Cup 2020: Play Live Game 5.4

Version 5.4

Developer

Uploaded 2020-03-02

Filesize 42.2 MB

Idle Hero Defense – Fantasy Defense

Idle Hero Defense - Fantasy Defense 49

Version 49

Developer

Uploaded 2020-06-01

Filesize 37.7 MB

TapTube – Music Video Rhythm Game

TapTube - Music Video Rhythm Game 1.6.5

Version 1.6.5

Developer

Uploaded 2020-02-08

Filesize 29.6 MB