Bebek Bilgisayar Oyunları

Bebek Bilgisayar Oyunları

v1.0.6 by Timpy Games For Kids, Toddlers & Baby

Kreş ve anaokulu çocuk oyunlarında, çocukların küçük prenseslerin büyüleyici dünyasını deneyimlediği Prenses Bilgisayar'ın pembe ve büyülü dünyasına hoş geldiniz. Bu eğitim uygulaması, 5 yaş ve altındaki çocuklar için özel olarak tasarlanmıştır ve onlara çeşitli ilgi çekici aktiviteler sunarken aynı zamanda bilgisayarların büyüleyici dünyasını tanıtır.

İsim Bebek Bilgisayar Oyunları
Android Sürümü 5.1
Yayımcı Timpy Games For Kids, Toddlers & Baby
Genre FAMILY
Size N/A
Sürüm 1.0.6
Son güncelleme tarihi 2023-09-20
İndirilenler 10,000+
Get it On Google Play


Download Bebek Bilgisayar Oyunları

Download

About Bebek Bilgisayar Oyunları

Kreş ve anaokulu çocuk oyunlarında, çocukların küçük prenseslerin büyüleyici dünyasını deneyimlediği Prenses Bilgisayar'ın pembe ve büyülü dünyasına hoş geldiniz. Bu eğitim uygulaması, 5 yaş ve altındaki çocuklar için özel olarak tasarlanmıştır ve onlara çeşitli ilgi çekici aktiviteler sunarken aynı zamanda bilgisayarların büyüleyici dünyasını tanıtır.

Detail Bebek Bilgisayar Oyunları

Çocuğunuz, Prenses Bilgisayar uygulaması içinde prensesler, bebek dostu mini oyunlar ve büyüleyici maceralarla dolu bir yolculuğa çıkacak. Bilgisayar veya telefonun ekranına sadece bir dokunuşla, yaratıcılık ve öğrenme dünyasına dalabilirler.

Kaleleri ve taçları canlı pembe tonlarda boyayabilecekleri ve hayal güçlerinin gelişmesine izin veren bir boyama oyununu keşfedebilirler.

Bu uygulama ayrıca küçük çocuğunuzun ABC'leri öğrenmesi için eğlenceli ve etkileşimli bir yol olan Bebek Klavyesi'ne sahiptir. Klavyeyle eğlenceli bir şekilde etkileşime girebilirler, alfabenin mucizesini keşfedip erken okuryazarlık becerileri ile etkileşime girebilirler.

Alfabe ve Kelimeleri Öğren oyununda, çocuğunuz yeni kelimeleri ve onlara karşılık gelen harfleri keşfederken kelime dağarcığını genişletecektir. Bu etkinlik dil gelişimini teşvik eder ve öğrenme sevgisini besler.

El - göz koordinasyonunu ve el becerisini geliştirmek için çocuğunuzun renkli balonları ve şekilleri basit bir dokunuşla patlatabileceği bir Balon Patlatma Oyunu var. Çocuklar motor becerilerini geliştirirken aynı zamanda çok eğlenecekler.

Eşleştirme Oyunu, küçük prensesinizi kraliyet alemindeki karakterleri doğru gölgeleriyle eşleştirmeye ve bu sayede bilişsel gelişimi ve problem çözme yeteneklerini teşvik etmeye zorluyor.

Şekil tanıma için, çocuğunuzun çeşitli şekilleri patlatarak iyi vakit geçirebileceği Şekilleri Patlatma oyunu var. Farklı şekiller hakkında bilgi edinmek için eğlenceli ve etkileşimli bir yoldur.

Eğer çocuğunuz bulmaca çözmekten keyif alıyorsa, Yapboz Bulmaca aktivitesine bayılacaktır. Yapboz çözme becerilerini, sevimli yapboz parçalarını bir araya getirerek, mekansal farkındalığı ve mantıksal düşünceyi teşvik ederek sergileyebilirler.

Sayı tanıma ve sıralama becerilerini teşvik etmek için Noktaları Birleştir oyunu var. Çocuğunuz noktaları sayısal sırayla birleştirerek gizli resimleri ortaya çıkarabilir ve öğrenirken aynı zamanda harika zaman geçirebilir.

Hafıza Oyunu çocuğunuzun hafızasını keskinleştirmek için tasarlanmıştır. Sevimli hafıza kartlarıyla, sevimli görsellerin tadını çıkarırken bilişsel yeteneklerini ve konsantrasyonlarını tetikleyebilirler.

Ve tabii ki, hiçbir prenses deneyimi bir Prenses Giydirme oyunu olmadan tamamlanamaz. Küçük prensesiniz moda ve kendini ifade etme keyfine dalabilir, kraliyet avatarlarını bir dizi önlük, kolye ve küpe ile süsleyebilir.

Bu büyüleyici çocuk oyunları sayesinde, Prenses Bilgisayar ince motor becerileri, hafıza, dikkat, azim ve merak gibi temel becerileri geliştirir. Uygulama ile her etkileşim çocuğunuzun gelişimine katkıda bulunur ve gelecekteki akademik başarısına hazırlar.

Bebekler için güvenli ve korunaklı bir ortam sağlamanın, onların çevrimiçi güvenliklerini sağlamak için ne denli önemli olduğunu anlıyoruz. Prenses Bilgisayar'ın çocuğunuzun güvenliğini ön planda tuttuğundan ve potansiyel risklerden veya yetkisiz erişimden arınmış özenle seçilmiş bir deneyim sunduğundan emin olabilirsiniz.

İster bir bebek telefonunda, ister dizüstü bilgisayarda veya başka bir cihazda oynasın, çocuğunuz prenseslerin dünyasına dalabilir ve bu ilgi çekici çocuk oyunlarıyla öğrenme ve eğlence yolculuğuna çıkabilir.

Küçük çocuğunuzu Prenses Bilgisayar'ın büyülü dünyasında heyecan verici bir keşif, hayal gücü ve öğrenme yolculuğuna hazırlayın.

What's New Version 1.0.6

In this version, we have fixed annoying bugs and enhanced the performance of the app for the best learning experience. Update Now!